Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Plata cu card
L'Oreal Infallible Lip Colour 121 Flawless Fucshia

L'Oreal Infallible Lip Colour 121 Flawless Fucshia

 

 

Pret: 39.00 Lei

 

Cantitate stoc: 0

L'Oreal Infallible Lip Colour 121 Flawless Fucshia

L'Oreal Infallible24 hr Duo  Lip Colour 121 Flawless Fucshia

Primul ruj de buze 2 in 1 rezistent pana la 24 ore. 2 etape pentru o aplicare rapida fara efort si o rezistenta infailibile, care nu lasa urme.

La un capat are rujul lichid, sub forma de gloss care se usuca in cateva momete. Iar pentru a pastra luciul fara a modifica culoarea aplicati balsamul de la celalalt capat oricand simtiti negoia pe parcursul zilei.


Producator: L'Oreal


L’Oreal Group detine in prezent pozitia de lider modial pe piata de produse cosmetice si frumusete. Infiintata in 1909, sub forma unei afaceri de familie, compania L’Oreal, cu sediul central langa Paris, atinge astazi un numar de peste 67 500 angajati, fiind prezenta in 62 de tari.

L’Oreal detine peste 500 de brand-uri printre care se numara Garnier, Lancome, Kerastase, Maybelline, Cacharel, Vichy, Essie, etc. Astfel acestia sunt cunoscuti pentru produse ca vopseaua de par, produse de styling, produse pentru ingrijirea corpului, produse de parfumerie, cosmetice.


De la an la an, diversitatea echipelor L’Oreal a contribuit la deschiderea companiei si la bogatia culturala a acesteia. Activitatile Grupului L'Oreal au la baza ambitia de a fi un lider demn de urmat, cu standarde etice ridicate.


Adresa de email:

Parola:

Am uitat parola

Inregistreaza-te

 


 
Subsol
Website detinut de Galla Cosmetiques S.R.L., CIF: RO28940260, Reg.Com: J23/2036/2011