Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Plata cu card

Termeni si conditii

Prevederi generale:

 

Termenii si conditiile se aplica la achizitionarea online, de pe site-ul www.gallacosmetics.ro, la inregistrarea unui cont pe site-ul www.gallacosmetics.ro sau la abonarea newsletter-ului de pe site-ul www.gallacosmetics.ro Acestea stabilesc conditiile si specifica drepturile si obligatiile vanzatorului (distribuitor) si ale cumparatorului (clientul, consumator). Vanzator si operator al operatiunilor online este Galla Cosmetiques SRL, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/2036/2011, CUI RO28940260, cu sediul in Clinceni, Str. Principala, Jud. Ilfov.
Relatia dintre parti este guvernata de Legea Romana cu privire a protectia consumatorului(Legea 363/2007), legea comertului electronic(Legea 365/2002), ordonanta privind cumparaturile pe Internet(Ordonanta 130/2000) si Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 (denumit in continuare „Regulamentul”.


Definitii:


Contract - contractul de achizitionare sau alt contract guvernat de legea aplicabila, in care partile sunt, consumatorul pe de o parte si vanzatorul pe cealalta parte.

Vanzatorul (distribuitor) - o persoana, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale incheie acte de comert sau alte acte de natura comerciala. Este o persoana fizica sau juridica care, direct, sau prin intermediul altor persoane fizice sau juridice, livreaza bunuri si/sau servicii catre consumator.

Consumator (cumparator) - o persoana, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale incheie acte care nu sunt de natura comerciala. Este o persoana fizica sau juridica care cumpara bunuri sau servicii, in alte scopuri decat comerciale.

Finalizarea contractului de achizitie - Comanda facuta de cumparator este un act cu efecte juridice, cu conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre vanzator. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator intre parti este incheiat un contract cu efecte juridice si cu drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in conditiile generale de afaceri, care sunt parte integrala din acest contract.

Termeni si conditii - intelegerea contractuala dintre vanzator si cumparator in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. Cumparatorul accepta termeniii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda care genereaza efecte juridice de la momentul finalizarii contractului de achizitie. Cumparatorul se obliga sa ia la cunostinta prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta;

Date cu caracter personal” - desemneaza orice informatii (orice suita de caractere, semne, cifre sau litere) referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila (denumita in continuare „persoana interesata”). Este considerata a fi o „persoana fizica identificabila” o persoana fizica ce poate fi identificata, in mod direct sau indirect, in special prin referire la un identificator, precum un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la mai multe elemente specifice proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

 "Prelucrarea datelor cu caracter personal”- desemneaza orice operatiune sau orice ansamblu de operatiuni efectuate sau nu de catre Operator cu ajutorul unor procedee automatizate si aplicate datelor sau ansamblurilor de date cu caracter personal, precum culegerea, inregistrarea, organizarea, structurarea, pastrarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, comunicarea prin transmisie, difuzarea sau orice alta forma de punere la dispozitie, apropierea sau interconectarea, limitarea, stergerea sau distrugerea acestora.


Confidentialitatea si securitatea datelor

Toate datele personale pe care ni le comunicati, nu vor fi transmise catre terte persoane fara acordul dvs. prealabil si vor fi folosite in conformitate cu legislatia in vigoare. 

Protectia Datelor

Conform cerinţelor  Regulamentul (UE) 2016/679 ce intra in vigoare incepand cu data de 25 mai 2018, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date  (Regulamentul general privind protectia datelor GDPR), SC Galla Cosmetiques SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: 

1.1.1. livrarea produselor comandate de la noi

Folosim datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a furniza produsele solicitate de la noi. De exemplu, în livrarea de produse către dvs., este posibil să ne bazăm pe datele dvs. cu caracter personal (de ex. adresa de livrare) pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale. Totodata, in vederea procesarii platilor efectuate in cazul achizitiei de produse online, prin intemediul web site-ului nostru putem procesa datele cardului dvs. bancar.

Ne intemeiem în acest caz pe îndeplinirea contractului (in sens larg) ca temei al procesarii (inclusiv efectuarea livrarilor, procesarea platilor).

1.1.2. Comunicarea cu dvs.

Este posibil sa ne solicitati asistenta sau sa ne transmiteti comentarii, sugestii sau intrebari legate de site-ul nostru, de produsele si/sau serviciile noastre precum si de procesarea datelor dvs. cu caracter personal.

In acest caz, utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu solicitările dvs., inclusiv, dar fără a se limita la informațiile despre programul nostru de lucru în timpul sărbătorilor. Scopul prelucarii în acest caz este îndeplinirea acordului ca motiv al procesarii (daca exista), si, dupa caz, analizarea cererilor dvs. si oferirea de raspunsuri la acestea.

1.1.3 Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelua unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor si produselor bazate pe obligații impuse de lege (de exemplu, obligația de a respecta legile fiscale). În acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligații legale.

1.1.4 Trimiterea de newslettere

Putem, de asemenea, să folosim datele dvs. de contact pentru a vă furniza în formă electronică newslettere de specialitate despre produsele noastre, precum și despre evenimentele organizate de noi, dar numai dacă v-ați abonat și, prin urmare, v-ați exprimat consimțământul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteți oricând să vă retrageți consimțământul, exprimându-vă opțiunea de a nu primi newslettere în viitor apasand "Dezabonați" atunci când primiți e-mailul respectiv sau sa ne scrieți la contact@gallacosmetics.ro.

Nu sunteţi obligat să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru prelucrarea comenzilor depuse pe website-ul galacosmetics.ro și pentru a vă oferi o experiență de navigare personalizată.

Refuzul dvs. determină anularea comenzilor cu date partiale sau incomplete.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai terților parteneri cu care SC Galla Cosmetiques SRL colaborează în desfășurarea activităților comerciale.

Regulamentul (UE) 2016/679, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți scrie la contact@gallacosmetics.ro. sau sa va dezabonati de la orice notificari folosind linkul de mai jos:

http://gallacosmetics.ro/newsletter/dezabonare.htm

 Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.


Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt:


a) In situatia in care achizitionati produse prin intermediul web site-ului nostru (indiferent daca aveti sau nu cont pe site) – datele pe care le prelucram sunt: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa dvs. (sau adresele, in cazul in care indicati mai multe adrese de livrare, pentru livrari diferite).

In cazul in care doriti sa platiti pentru produsele achizitionate de pe www.gallacosmetics.ro prin card de credit sau de debit, vi se va solicita sa furnizati informatii aflate pe aceste carti de credit respectiv de debit exclusiv cu scopul procesarii platii dumneavoastra, utilizand aceasta modalitate. 

Toate raporturile nascute dintre Galla Cosmetics si fiecare client prin intermediul website-ului pentru sau dupa transmiterea unei comenzi se vor realiza conform Termenilor si Conditiilor site-ului si a acestei Politici de Confidentialitate.

b) Daca aveti un cont pe site-ul nostru - datele pe care le prelucram sunt: numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa dvs. (sau adresele, in cazul in care indicati mai multe adrese).

Crearea unui cont pe website nu este conditionata de transmiterea unei comenzi. Totusi, crearea unui cont, poate facilita comanda produselor avand in vedere ca o data introduse datele dvs. la momentul crearii contului nu vor mai trebui reinserate cu ocazia fiecarei comenzi in parte.

Astfel, prin crearea unui cont, puteti sa vizualitati comenzile anterioare transmise prin intermediul site-ului si sa aveti completate automat datele dvs. cand plasati o comanda.

Totodata, in vederea accesarii contului dvs. va trebui sa va stabiliti si o parola. Va rugam sa va asigurati ca mentineti secretul parolei precum a oricaror altor informatii legate de contul dvs.

Datele  dumnevoastra vor fi stocate in vederea inregistrarii si operarii contului deschis pe site-ul nostru cu scopul de a va oferi posibilitatea de a va administra in mod eficient comenzile.


Procesarea comenzilor

Dupa inregistrarea comenzii, veti primi pe mail un raspuns automat de confirmare. Produsele sunt de regula livrate in termen de 24-48 de ore. Cu toate ca 98% din produse sunt tot timpul in stoc, in mod exceptional, termenul de livrare se poate prelungi.


Modalitati de plata 

Pe site-ul GALLA Cosmetics puteti plati alegand una dintre cele mai utilizate modalitati de plata : 

  • Plata cu cardul, folosind cea mai sigura tehnologie de autentificare - 3DSecure. Partenerul nostru pentru plata online, euplatesc.ro, dispune de soluţii antifraudă avansate care, împreună cu sistemul "Verified by Visa" de la VISA şi "MasterCard SecureCode" de la MasterCard va garanteaza o tranzactie total securizata. 
  • Plata prin ramburs consta in predarea sumei corespunzatoare comenzii reprezentantului firmei de curierat care va livreaza coletul.

Transportul si livrarea

 

Pentru comenzi ce depasesc 150 RON, va oferim livrarea gratuita, prin curier rapid sau prin Posta Romana, in functie de alegerea dvs.

 

Insa si pentru comenzi inferioare acestei sume, veti beneficia de tarife preferentiale pentru transport, datorita negocierilor noastre cu firma de  curieratul rapid cu care colaboram.

 

Astfel, daca alegeti sa platiti cu cardul :

  • Livrarea in Bucuresti va costa 10 lei.
  • Livrarea in restul tarii va costa 14 lei.

Daca alegeti sa platiti in ramburs :

  • Livrarea in Bucuresti va costa 15 lei prin curier rapid 
  • Livrarea in restul tarii va costa 17 lei prin curier rapid
  • Livrarea in toata tara prin posta romana va costa 10 lei

Politica de retur:

Ne puteti returna produsul/produsele cumparat/cumparate in termen de 10 zile de la data primitii acestuia/acestora, in urmatoarele 2 situatii:

1. Produsul este deteriorat sau defect.  In acest caz vom inlocui produsul deteriorat, si nu va trebui sa achitati dumneavoastra contravaloarea transportului. Va rugam sa verificati continutul pachetului primit in prezenta agentului transportatorului. Daca produsul este deteriorat, va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa reclamati imediat acest fapt la serviciul nostru de relatii clienti. Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat, va rugam sa refuzati primirea acestuia. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara este nula. In cazul in care constatati ulterior ca produsul este defect, va rugam sa ne contactati pe adresa: contact@gallacosmetics.ro, sau la numarul de telefon: 0730 173 648.

2. Ati primit alt produs decat cel comandat. In acest caz veti primi integral suma pe care ati cheltuit-o, inclusiv taxele de manipulare, expediere si transport. Veti primi prin e-mail instructiuni cu privire la punerea in practica a optiunii alese. 

Produsul nu se despagubeste daca: 

 

* Motivul de returnare este subiectiv si nu se refera la caracteristicile produsului sau la calitatea lui; 

* Va razganditi dupa ce produsul a fost comandat si ati efectuat plata, daca nu apare una din conditiile mentionate la Politica de retur; 

* Adresa pe care ati folosit-o pentru a face comanda a fost gresita sau nu a fost exacta; 

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur, prin transfer bancar (clientul trebuie sa precizeze un cont IBAN in RON, compus din 24 de caractere), sau prin Posta Romana In functie de starea produsului returnat, se va decide daca reclamatia poate fi acceptata.


Preturile si validitatea ofertei

Toate preturile includ TVA si sunt finale. Preturile sunt cele de la data comandarii produselor, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor.
Pozele produselor sunt cu titlu de prezentare. 


Drepturile de autor

Toate informatiile prezentate pe www.gallacosmetics.ro reprezinta proprietatea Galla Cosmetiques SRL; folosirea acestor informatii fara acordul Galla Cosmetiques SRL se pedepseste conform legilor in vigoare. In cazul in care indentificati materiale care intra sub incidenta drepturilor de autor va rugam sa ne contactati pe contact@gallacosmetics.ro.


Dispozitii finale

 

 O data cu lansarea unei comenzi Galla Cosmetics  intelege ca utilizatorul a citit si inteles conditiile ce guverneaza regulile de functionare ale acestui site, iar comanda lansata de client are valoare de contract incheiat intre parti cu toate drepturile si obligatiile ce deriva din acesta.

Solutionarea eventualelor litigii

Conform Regulamentului nr. 523/2013 privind solutioarea online a litigiilor in materie de achizitii online, a fost infiintata de catre Comisia Europeana platforma SOL - Solutionarea Online a Disputelor, pe care o puteti folosi drept instrument pentru a facilita rezolvarea eventualelor dispute intre comercianti si consumatori. Link-ul de unde se pooate accesa aceasta platforma este urmatorul:

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO


 

    FAQ - INTREBARI FRECVENTE: 

Q: DE CE PRODUSELE SUNT ATAT DE IEFTINE?

 

A: Datorita capacitatii sale de a investi in stocuri foarte mari de produse, GALLA le poate obtine la preturi cu mult inferioare celorlalti comercianti.

 

Datorita retelei sale de parteneri internationali, GALLA are acces la produse cosmetice de marca ce provin din surplusuri sau supraestimari ale productiei sau a caror grafica a fost usor modificata.

 

Datorita eforturilor de a se ocupa de intregul lant de comercializare si de a limita la maxim recurgerea la operatori externi, GALLA reuseste sa reduca considerabil costurile. 

 

*Toate produsele noastre sunt aduse direct din import.Q: CARE ESTE TERMENUL DE VALABILITATE AL PRODUSELOR? 

A: Cand cumparati un produs din aceasta categorie, veti observa o cutie cu un capac deschis care are trecut in mijlocul ei semnul : 6M, 12M, 24M etc. Totusi, exista si exceptii in sensul ca produsele vin ambalate sau sigilate mai multe produse impreuna (2-5 produse) iar eticheta cu detaliile nu poate fi impartita pentru toate produsele din pachet. 

Mai jos va instiintam referitor la cateva termene de valabilitate general acceptate pentru produsele cele mai utilizate: 
* Fond de ten - intre 12 si 24 de luni de la deschidere; 
* Pudra - intre 24 si 36 de luni de la deschidere; 
* Blush/ bronzant - intre 18 si 24 de luni de la deschidere; 
* Fard de pleoape - intre 18 si 24 de luni de la deschidere; 
* Gloss/ ruj - intre 18 si 24 de luni de la deschidere; 
* Rimel - 6 luni de la deschidere; 
* Creion de ochi/buze - intre 18 si 24 de luni de la deschidere; 
* Corector - intre 18 si 24 de luni de la deschidere. 

     Termenele de valabilitate sunt in stransa legatura cu modul de utilizare si conditiile de depozitare a produsului. Ceea ce este foarte important: ATUNCI CAND SESIZATI PRIN ORICE MODALITATE (MIROS, GUST, VAZ) CA UNA DIN PROPRIETATILE PRODUSULUI S-A MODIFICAT ARUNCATI ACEL PRODUS PENTRU CA VA POATE DAUNA SANATATII. 

Adresa de email:

Parola:

Am uitat parola

Inregistreaza-te

 


 
Subsol
Website detinut de Galla Cosmetiques S.R.L., CIF: RO28940260, Reg.Com: J23/2036/2011