Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Plata cu card

Oferta en-gros

Colaborare cu GALLA

 

Pe gallacosmetics.ro gasiti preturi mai scazute decat in alte magazine, si in plus posibilitatea de a cumpara en-gros, avand discounturi suplimentare fata de preturile afisate pe site in functie de valoarea comandata.
Suntem in prezent singura firma din Romania care vinde en-gros loturi de cosmetice formate din branduri asortate.

Cum am reusit sa facem posibil acest lucru?
In mare parte datorita asocierii cu un partener francez. Acesta ne-a facilitat accesul la partenerii internationali, si a negociat pentru noi preturi foarte avantajoase.

Va prezentam mai jos oferta noastra:

Pentru comenzile en gros avem doua modalitati de colaborare:

1. Va pregatim noi un lot de produse cosmetice cu marcile alese de dvs. Puteti vedea aici marcile comercializate:  http://gallacosmetics.ro/branduri/
In acest caz beneficiati de un discount de 30% fata de preturile afisate pe site, iar comanda minima este de 1000 lei.

2. Va alegeti dvs. fiecare produs in parte din magazinul online gallacosmetics.ro avand un discount in functie de valoarea comenzii, astfel:

-discount de 15% din pretul afisat pe site pentru o comanda de minim 400 lei
-discount de 20% din pretul afisat pe site pentru o comanda de minim 600 lei
-discount de 25% din pretul afisat pe site pentru o comanda de minim 1000 lei (de exemplu la o comanda de 1000 lei, primiti reducere de 25% ceea ce inseamna ca veti plati pentru aceasta comanda 750 lei) 
-discount de 30% din pretul afisat pe site pentru o comanda de minim 1400 lei (de exemplu la o comanda de 1400 lei, primiti reducere de 30% ceea ce inseamna ca veti plati pentru aceasta comanda 980 lei)       

Daca alegeti a doua varianta, dupa ca trimiteti comanda online, va contactam pentru a va confirma discountul de care beneficiati, si suma totala de achitat. 
De asemeni va rugam sa luati in considerare faptul ca produsele au deja preturi reduse fata de preturile din magazine. De exemplu un fard L'Oreal Color Appeal in magazinele fizice costa 50 lei, iar pe gallacosmetics.ro costa 29 lei, un gloss Revlon Colorburst costa 55 lei in magazine iar la noi costa 32 lei. Discounturile pentru achizitionarea en gros se scad din preturile deja reduse, respectiv din preturile de 29 si 32 lei din exemplul de mai sus.

Referitor la transport, este gratuit pentru orice comanda en-gros. Plata se face ramburs (la primirea coletului).
La fiecare comanda en-gros primiti minim 2 produse cadou.
   
 Daca ati achizitionat deja produse en-gros de pe site-ul nostru si doriti sa refaceti stocul efectuand o comanda mai mica decat cea initiala, contactati-ne pentru o noua oferta personalizata la numarul de telefon:
 
0730 17 36 48
 
   

Adresa de email:

Parola:

Am uitat parola

Inregistreaza-te

 


 
Subsol
Website detinut de Galla Cosmetiques S.R.L., CIF: RO28940260, Reg.Com: J23/2036/2011