Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Plata cu card

Plata si livrare

 
1. Cum platesc ?
 
Pe site-ul GALLA Cosmetics puteti plati alegand una dintre cele mai utilizate modalitati de plata :
 
  • Plata cu cardul, folosind cea mai sigura tehnologie de autentificare - 3DSecure. Partenerul nostru pentru plata online, euplatesc.ro, dispune de soluţii antifraudă avansate care, împreună cu sistemul "Verified by Visa" de la VISA şi "MasterCard SecureCode" de la MasterCard va garanteaza o tranzactie total securizata. 
 
 

                                                        

 
 
 
  • Plata prin ramburs consta in predarea sumei corespunzatoare comenzii reprezentantului firmei de curierat care va livreaza coletul, in cazul in care ati ales transportul prin curier rapid, sau plata la primirea coletului la oficiul postal, in cazul in care ati ales transportul prin posta.

 

2. Cat ma costa transportul ?
 
In ceea ce priveste transportul comenzii, nu trebuie sa va faceti nicio grija !

 

Pentru comenzi ce depasesc 150 RON, va oferim livrarea gratuita, prin curier rapid sau prin posa romana,in functie de optiunea dvs.

 

Insa si pentru comenzi inferioare acestei sume, veti beneficia de tarife preferentiale pentru transport, datorita negocierilor noastre cu firma de  curieratul rapid cu care colaboram.
 
Astfel, daca alegeti sa platiti cu cardul :
  • Livrarea in Bucuresti prin curier rapid va costa 10 lei.
  • Livrarea in restul tarii prin curier rapid va costa 14 lei.
 
Daca alegeti sa platiti in ramburs :
  • Livrarea in Bucuresti prin curier rapid va costa 15 lei 
  • Livrarea in restul tarii prin curier rapid va costa 17 lei 
  • Livrarea in toata tara prin posta romana va costa 10 lei
3. Cand primesc comanda ?
 
La GALLA, facem totul pentru ca dumneavoastra sa va bucurati cat mai repede de produsele cosmetice comandate pe site-ul nostru !

 

Astfel, imediat dupa confirmarea comenzii, noi ne vom ocupa de ambalarea corespunzatoare a produselor cosmetice comandate de dumneavoastra si de predarea acestuia firmei de curierat rapid.

 

Din acest moment, veti primi comanda la adresa indicata intr-un termen de 24-48 de ore (in timpul saptamanii), indiferent de destinatie.


4. Politica de retur :


Ne puteti returna produsul/produsele cumparat/cumparate in termen de 10 zile de la data primitii acestuia/acestora, in urmatoarele 2 situatii:


1. Produsul este deteriorat sau defect.  In acest caz vom inlocui produsul deteriorat, si nu va trebui sa achitati dumneavoastra contravaloarea transportului. Va rugam sa verificati continutul pachetului primit in prezenta agentului transportatorului. Daca produsul este deteriorat, va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa reclamati imediat acest fapt la serviciul nostru de relatii clienti. Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat, va rugam sa refuzati primirea acestuia. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara este nula. In cazul in care constatati ulterior ca produsul este defect, va rugam sa ne contactati pe adresa: contact@gallacosmetics.ro, sau la numarul de telefon: 0730 173 648.


2. Ati primit alt produs decat cel comandat. In acest caz veti primi integral suma pe care ati cheltuit-o, inclusiv taxele de manipulare, expediere si transport. Veti primi prin e-mail instructiuni cu privire la punerea in practica a optiunii alese. 


Produsul nu se despagubeste daca: 

* Motivul de returnare este subiectiv si nu se refera la caracteristicile produsului sau la calitatea lui; 

* Va razganditi dupa ce produsul a fost comandat si ati efectuat plata, daca nu apare una din conditiile mentionate la Politica de retur; 

* Adresa pe care ati folosit-o pentru a face comanda a fost gresita sau nu a fost exacta; 

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur, prin transfer bancar (clientul trebuie sa precizeze un cont IBAN in RON, compus din 24 de caractere), sau prin Posta Romana In functie de starea produsului returnat, se va decide daca reclamatia poate fi acceptata.


Va asiguram ca firma noastra face tot ceea ce este posibil pentru a satisface in cele mai mici detalii cerintele clientilor sai. 

Compania de transport cu care lucram garanteaza manipularea si transportul pachetelor cu cea mai mare grija, preluand intacta marfa de la expeditor. 


 

                                          

 

 


     

Adresa de email:

Parola:

Am uitat parola

Inregistreaza-te

 


 
Subsol
Website detinut de Galla Cosmetiques S.R.L., CIF: RO28940260, Reg.Com: J23/2036/2011