Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Plata cu card

Garantiile GALLA


Produse 100% originale
 
Pentru orice produs cosmetic cumparat din reteaua GALLA Cosmetics, originalitatea si autenticitatea sunt 100% garantate. La noi veti gasi numai produse cosmetice de marca originale si de foarte buna calitate.

 

Preturile cu mult inferioare pietei sunt rezultatul eforturilor noastre de a pune la dispozitia tuturor femeilor produse cosmetice de marca la preturi accesibile. Ele constau in negocierea ferma a contractelor cu furnizorii nostri si in reducerea la maxim a costurilor de functionare ale firmei noastre.

 

Reduceri de cel putin 40% fata de magazine

 

Majoritatea produselor cosmetice de marca din oferta GALLA Cosmetics sunt la preturi cu cel putin 40% inferioare preturilor din magazine.

 

Pe langa aceste produse cosmetice ale caror preturi sunt reduse tot anul, in magazinul online GALLA Cosmeticsveti gasi si alte promotii incredibile, ce pot ajunge pana la -75% din pretul constatat in magazine.

 

Pentru a fi la curent cu aceste oferte de neratat, va recomandam sa va abonati la newletter-ul nostru sau sa va alaturati fanilor GALLA Cosmeics de pe Facebook printr-un simplu click.

 

O echipa de profesionisti la serviciul dumneavoastra

 

Desi restransa, echipa noastra este eficienta si foarte motivata sa va asigure o experienta de shopping reusita in magazinul nostru, GALLA Cosmetics.

 

In spatele pasiunii noastre pentru universul frumusetii, se afla o pregatire si o experienta profesionala solida in domeniul marketingului, gestiunii, finantelor, negocierii contractelor, relatiei cu clientii.

 

Aceste atuuri ale echipei noastre ne vor permite sa satisfacem asteptarile clientelor si clientilor nostrii, atat din punct de vedere al ofertei de produse cosmetice, cat si al relatiei cu firma noastra.

 

 

 

Adresa de email:

Parola:

Am uitat parola

Inregistreaza-te

 


 
Subsol
Website detinut de Galla Cosmetiques S.R.L., CIF: RO28940260, Reg.Com: J23/2036/2011