«

»

Ian
21
2015

Cum să aplici perfect rujul roșu

Ai văzut toate vedetele  purtând rujul roșu , de la Rihanna la Katy Perry și Angelina Jolie. Vorbim despre buzele roșii perfecte, care nu se decolorează și arată perfect lustruite. Atunci când se aplică o astfel de culoare indrazneată, este foarte ușor să faci greșeli.

Multe femei se întreabă dacă pot arăta bine putând ruj rosu. Dacă arăt ca un clovn? Dacă acesta se ia pe dinti? Adevărul este că celebrele buze roșii sunt ușor de obținut folosind instrumentele potrivite.

Pasul 1: Exfoliază buzele. Cu o periuță de dinti curată și apă caldă, masează ușor buzele.Dacă buzele tale sunt prea sensibile, poti sări însa peste acest pas.

Pasul 2: Aplică balsam de buze. Acest pas este foarte important deoarece fixează mai bine rujul, și îi oferă o surafată hidratată pe care să alunece. Aplică un strat subtire și masează ușor buzele.

Pasul 3: Aplică creionul de buze, pentru a delimita zona pe care vei aplica rujul.

Pasul 4: Aplică rujul. Pentru a-ți fi mai usor să te încadrezi în interiorul liniei trasate cu creionul, poți folosi o pensulă specială pentru aplicarea rujului. Dacă folosești direct stick-ul de ruj, aplică un strat subtire. Asigură-te că ai acoperit si colturile interioare ale buzelor; acestea se văd foarte ușor cand vorbești, și nimic nu arata mai rău decat să ai buze roșii, indraznețe și colturile albe. Aplică și al doilea strat de ruj, pentru o culoare de lungă durată.

In funcție de preferință, poti aplica si un strat de gloss transparent pentru a conferi luciu buzelor. Dacă preferi buzele mate, sari peste acest pas.

Pasul 5: Aplică o linie subțire de fard alb sau bej deasupra conturului buzelor, folosind o pensulă mică pentru fard de ochi. Aceasta previne scurgerea rujului, și accentuează buzele, punandu-le in valoare. O altă variantă ar fi să folositi un anticearcăn/iluminator și un bețisor de urechi (acestea se pot folosi și pentru a corecta eventualele greșeli).

Acum ești pregatita să cuceresti lumea :)

Lasă un răspuns

Emailul dvs nu va fi publicat.

Subsol
Website detinut de Galla Cosmetiques S.R.L., CIF: RO28940260, Reg.Com: J23/2036/2011