«

Feb
11
2015

Articol dedicat sexului puternic, de la care ne așteptăm să știe ce ne face fericite :)

Deși probabil nu știi la ce folosesc mascara, gloss-ul sau iluminatorul, știi că îți place mai mult cum arată machiată decât nemachiată. Dacă nu i-ai găsit încă un cadou de Valentine’s Day, ți-am pregătit un ghid cu 4 produse recomandate, care nu trebuie să-i lipsească niciunei fete. Ea sigur va fi surprinsă că te-ai aventurat să-i faci un astfel de cadou.

Ghidul începătorului:

1. Mascara (chestia aia cu care se dau fetele pe gene pentru a avea privirea mai  intensă și mai bine conturată). În mare, există 2 tipuri de mascara: cu periuța pentru volum și pentru alungire. Noi propunem Rimmel Glam Eyes Day 2 Night Extreme Black, care are 2 capete: unul pentru volum și unul pentru alungire:


2. Trusa de farduri. Unele fete folosesc farduri mate, altele sidefate. De obicei fardurile mate de folosesc pe timpul zilei, iar cele sidefate pentru machiajul de seară. Noi propunem trusa Saffron cu 48 de culori, dintre care jumătate sunt sidefate, jumătate mate:

3. Lacul de unghii roșu (Oja)

4. Eyeliner-ul (cel cu care se face o linie neagră pe pleoapa superioară):

Acestea sunt 4 dintre produsele pe care noi le considerăm de bază. Pentru a vedea prețul fiecăruia poți da click pe imagini. Iar dacă ai întrebări referitor la produsele noastre sau ai nevoie de ajutor în alegerea cadoului ne poți contacta la numărul 0730 173 648.

Pentru comenzile trimise înainte de ora 14:00, coletul ajunge următoarea zi . Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 120 lei.

Dacă plătești cu cardul, îi putem trimite cadoul împachetat direct ei, împreună cu un mesaj de la tine (fără a menționa pe colet sau în colet prețul produselor).

 

 

Lasă un răspuns

Emailul dvs nu va fi publicat.

Subsol
Website detinut de Galla Cosmetiques S.R.L., CIF: RO28940260, Reg.Com: J23/2036/2011